Presentationsteknik

Vill du utveckla din presentationsteknik?  Allt från bröllopstal till en presentation på jobbet. Inga förkunskaper krävs , vi arbetar utifrån där du är.

I kursen ”Presentationsteknik, gör din röst hörd!” arbetar vi med både uttryck och inre trygghet, med en teoretisk grund sprungen ur den klassiska retoriken. Vi går igenom hur du fångar din publiks uppmärksamhet och hur du behåller den, vi går också igenom hur du möter din publik och får dem välvilligt inställda till vad du har att säga. Du kommer få inblick i vad ditt kroppsspråk förmedlar och hur du ska kunna mildra samt använda dig av din nervositet. Fokus ligger på det personliga framträdandet och hur du ska kunna prestera på topp när det gäller!Nyhet!

Nu erbjuder jag min fysiska kurs digitalt!

Vill du också vara den som går vinnande ur argumentationen? Eller vill du kanske kunna pitcha din idé på jobbet på ett sätt som får andra att lyssna?
Efter sommaren erbjuder jag en kurs i presentationsteknik där vi arbetar med skapandet av tal, presentationer och arbetar med själva framträdandet och tillhörande nervositet. Mellan kurstillfällena förväntas deltagarna arbeta med hemläxor, skapa tal och presentationer utifrån innehållet i varje delkurs.

Tid: Onsdagar kl. 15-17
Datum: 25/8, 1/9, 8/9, 15/9, 22/9, 29/9
Antal deltagare: Max 10 deltagare

Ordinarie: 6995kr exkl. moms/ per person
Nu: 3995kr exkl. moms/per person, för bokning innan midsommar!